Ilyen időjárásra készülj a háromnapos pápalátogatás idején

Ferenc pápa pápalátogatás
Pénteken délelőtt 10 óra előtt megérkezett Ferenc pápa háromnapos apostoli látogatásra Magyarországra. De vajon hogyan készüljünk a programokra? 

Az előrejelzések szerint szeles, de napos időre lehet számítani a pápalátogatás ideje alatt. Ha szabadtéri programon veszel rész, pénteken délután és szombaton könnyebb kabát és esernyő is szükséges lehet. Vasárnap már kellemesebb időre van kilátás, de eső aznap is előfordulhat.

@hirtv_official

Napellenzős sapka vagy esernyő, esetleg nagykabát - nem mehetünk el az a kérdés mellett, hogy milyen időre lehet számítani a 3 napos pápalátogatás ideje alatt #pápa #budapest #hírtv

♬ eredeti hang HírTV

Ferenc pápa magyarországi tartózkodását péntekről vasárnapig folyamatosan követhetitek a HírTV-n. Az előkészületekről és a Szentatya programjáról minden részlet megtalálható a HírTV oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.