Légpuskával karon lőtte szomszédasszonyát egy férfi Apostagon

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt -
szomszéd légpuska férfi Apostag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Légpuskával karon lőtte kerti munkát végző 77 éves szomszédasszonyát egy 79 éves férfi Apostagon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a férfi a kihallgatásakor azt mondta: szomszédjával évek óta rossz a viszonya, nem beszélnek egymással, a nőnek az ő élettársával is volt már konfliktusa, ezért döntött úgy, hogy megtorolja sérelmeiket.

A férfi kedd délután légpuskával rálőtt az utcán gyomláló asszonyra, akit kórházba kellett vinni. Az asszonynak a lőszer a karjába fúródott, azt csak operáció útján tudták eltávolítani.

Légpuskával karon lőtte szomszédasszonyát egy férfi Apostagon Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt

A rendőrök a férfinél tartott házkutatás során a légpuska mellett egy pisztolyt is találtak, valamint csaknem 300 lőszert. Ezeket - mivel engedély nélkül tartotta magánál - lefoglalták.

A férfinak súlyos testi sértés mellett lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt is felelnie kell - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.