Szorcsik Viki szemeteszsákban vitte vissza Csuti cuccait: "Rohadtul neked kellett volna elvinned"

Hal a tortán Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán legutóbbi adásában Csuti látta vendégül a celebeket, akik között Szorcsik Viki is ott volt. A színésznő egy szemeteszsákkal érkezett, Csuti nála hagyott cuccait vitte "ajándékba" a vendéglátónak. 

"Én már mindent, tudok, hogy hol van" - kezdte Szorcsik Viki a Hal a tortánban, miután Csuti beengedte a lakásába őt és a többi vendégét. A színésznő nem érkezett üres kézzel, egy piros szalaggal átkötött fekete szemeteszsákot vitt magával, amit hamarosan át is adott a házigazdának.

"Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt" - vezette fel az "ajándékát" Viki.

"Ez az, amire gondolok?" - kérdezte Csuti, aki így kapta vissza a kapcsolatuk hajnalán Vikinél felejtett cuccait. Ő viccelődött a kialakult helyzettel, de nem minden vendég örült ennek a poénnak.

"Abszolút úgy éreztem, mi tartjuk a gyertyát. Egyáltalán nem tudtam mire vélni azt, hogy a Viki mit akart ezzel üzenni" - mondta Kelemen Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.