Zárt osztályra került a tehetséges magyar énekesnő

Forrás: Shutterstock -
Zártosztály Czerovszky Heni énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czerovszky Henriett neve sokak számára ismerős lehet, a kilencvenes években számos népszerű popsztár helyett ő énekelte fel a dalokat. Bár minden tehetsége megvolt ahhoz, hogy sikeres karriert fusson be, a lelki problémái meggátolták ebben. 

Az énekesnő az elmúlt tíz évben többször megfordult a pszichiátrián, legutóbb három hónapot töltött a zárt osztályon.

"Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam. Magánéleti okok miatt kerültem oda, nem tudtam magam fenntartani"– árulta el Henriett a ma megjelenő KeljFelJancsi YouTube-adásának felvételén Fiala Jánosnak.

Előfordult, hogy rendőri kísérettel vitték kórházba, miután rátámadt azokra, akik bevitték volna.

Zárt osztályra került a tehetséges magyar énekesnő Forrás: Shutterstock

"Akkor már nem voltam képben... A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm" - tette hozzá.

Gyermekkorát alkoholista mostohaapja keserítette meg, aki főként lelkileg bántalmazta Henriettet. Ez később egész életére rányomta a bélyegét, hiába próbált itthon és külföldön is szerencsét, a siker helyett mindig az alkoholban kereste a vigaszt - írja a Blikk.

"A nagymamám mellett alakult ki a komolyabb ivás, annyira ingerszegény volt a környezet – vallotta be Czerovszky, aki hiszi, hogy pszichés problémáit az alkohol idézi elő. – Amikor azt érzem, hogy tehetetlen vagyok a körülöttem lévő negatív energiákkal szemben, mindig az alkoholhoz nyúlok. Az ital pedig triggereli a rossz állapotomat" - magyarázta elkeseredetten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.