Gelencsér Tímea rágalmazás rendőrség feljelentés
Gelencsér Tímeánál nemrég betelt a pohár, a rendőrséghez fordult, és feljelentést tett becsületsértés miatt. Most ezzel kapcsolatban számolt be friss fejleményekről a közösségi oldalán. 

Állítása szerint régóta tart már az ellene folyó lejáratókampány, melyben ismeretlenek valótlanságokat terjesztenek róla. Ahogyan arról korábban beszámolt, hogy általában nem a negatív kommentekkel, a kritikus hangokkal van baja, hanem azokkal az emberekkel és üzeneteikkel, amelyekben megpróbálják lejáratni. Gelencsér Tímea bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:

"Emlékeztek még arra a feljelentésre, amit decemberben tettem, rágalmazás/ becsületsértés okán? Sokan írták negatívan, hogy ilyenekkel úgysem foglalkozik a rendőrség. Vagy mégis?
Képzeljétek, a bíróság utasítására a a rendőrség ELRENDELTE A NYOMOZÁST az egyes platformokon megjelenő, becsületsértő tartalmakat közzétevő IP cím-felhasználók kapcsán!
Ebből következik, hogy nem csak szerintem bűncselekmény álprofillal az interneten rágalmazni, hanem a hivatalos szervek szerint is! Attól még, hogy valaki ezt név és arc nélkül teszi, az ugyanúgy büntetendő, mint amikor ez szemtől-szemben történik. Sőt! Köszönöm a hatóságoknak, hogy foglalkoznak ezzel az üggyel, jó érzés tudni, hogyha segítségért fordulok hozzájuk, akkor igenis kapok segítséget! Kíváncsian várom az eredményt és a neveket. Szerencsére az „internet nem felejt" és ha valaki elolvassa bármelyik közösségi oldal felhasználói szabályzatát, annak alapján az oldalnak kötelessége a hatóságok megkeresésére információt szolgáltatni! Így, aki már letörölte a profilját ( milyen érdekes ) az is megtalálható !
Nem fogom hagyni, hogy tovább folytatódjon ez az agyrém, amit az emberek az internet világában, a klaviatúra mögé bújva megengednek maguknak velem, vagy másokkal szemben. Világbéke" - írta Gelencsér Timi közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.