Vágó István búcsúztatásának részleteiről mesélt fia, Péter: "Negyvenhárom évesen félig árva lettem"

Forrás:Csonka András/Facebook -
Vágó István fia Vágó István Vágó István halála búcsúztatás
A nyilvánosságtól távol, szűk családi körben vettek búcsút Vágó Istvántól a szeretteit. Fia, Péter mesélt a búcsúztató részleteiről.

Vágó István április végén tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Szerettei a nyilvánosságot kizárva, családja és legjobb barátai körében szerettek volna búcsút venni a műsorvezető legendától, amire a hét elején kerítettek alkalmat.

"Közel száz ember jött el, akik apu halála óta próbálnak mindenben mellettünk állni. Anyunak különösen nagy segítség, hogy ott vannak mellette, hiszen elvesztette a társát, akivel 44 évig élt együtt. Igaz, szinte időnk sem volt még gyászolni, mert rengeteg ügyet kell ilyenkor elintézni, a hagyatékkal, a búcsúztatóval kapcsolatban. Büszke vagyok anyura, mert nagyon erős, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok" - mesélte Vágó István fia, Péter, akit nagyon megviseltek a történtek.

Vágó István Forrás:Csonka András/Facebook

"Negyvenhárom évesen félig árva lettem... Nehezen megmagyarázható érzés, mert hiába vagyok már felnőtt és apa magam is, azt hiszem, akkor növünk fel először igazán, amikor elvesztjük a szüleinket, vagy egyiküket. Velük együtt vesztjük el a gyermeki énünket"

– sóhajtott Péter, aki hatéves kisfiának azonnal elmondta, hogy mi történt a nagypapával.

"Nem akartam kertelni neki, mert a halál – sajnos – az élet velejárója. Tündéri volt, amikor odament anyuhoz, majd annyit mondott: „Tudom, hogy meghalt a nagypapa. Igaz, nem tudom, miről van szó pontosan, de téged nagyon szeretlek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.