Visszavonták Gregor Bernadett kanadai vízumát: magánéletéről faggatták a hatóság emberei

Forrás: Gregor Bernadett /Facebook -
vízum Gregor Bernadett Kanada
Gregor Bernadett soha nem gondolta volna, hogy ilyen problémás lesz Torontóba utaznia, hogy fellépjen az ott élő magyarok előtt. 

Gregor Bernadett és az őt kísérő zongorista, Gonda László önálló estjükkel utazott volna Torontóba fellépni, ám a szervezés során többször is akadályba ütköztek.

A színésznő vízumát az utolsó pillanatban visszavonta a kanadai hatóság, és újabb dokumentumok beadására kötelezte.

Visszavonták Gregor Bernadett kanadai vízumát: magánéletéről faggatták a hatóság emberei Forrás: Gregor Bernadett /Facebook

"Kellett az erkölcsi igazolványom, az adóbevallásom, a munkáltatói igazolásom, de még az is, mennyi pénz van a számlámon, ki tudom-e fizetni a hazautat. Mivel a repülőjegyem retúr, akkor is vissza tudnék jönni, ha nem lenne pénzem"

– kezdte a színésznő, aki ezeket a kérdéseket még relevánsnak is gondolta, de mikor már a magánéletéről faggatták, betelt nála a pohár.

"Ám nagyon meglepődtem, amikor Laci felhívott, hogy azt kérdezik, mikor halt meg az édesanyám, vagy mikor váltam el legutóbb. Na, ezen felhúztam magam! Ezek szenzitív, személyes adatok, már bocsánat, de ehhez kinek mi köze?"

– magyarázta a Blikknek a színésznő, aki ezen a ponton úgy érezte, inkább visszamondja az egészet.

Végül mégis beadták a szükséges dokumentumokat, amelyekhez hivatalos fordítást is kértek, ám még ezzel együtt sem biztos, hogy szabad utat kapnak a határnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.