Itt a videó arról, hogyan semmisülhetett meg a Titan tengeralattjáró

Titanic tengeralattjáró roncs TikTokon
A Tiktokon terjed egy videó, ami azt mutatja be, mi történhetett a Titanic roncsának közelében a Titan tengeralatjáróval. Az óceán szó szerint összeroppantotta a kapszulát.

Hétfő óta keresték már a Titan tengeralattjárót, ami azért ereszekedett az Atlanti-óceán mélyére, hogy utasai megcsodálhassák a Titanic roncsát. Tegnap a kora esti órákban érkezett a hír, hogy megtalálták a búvárhajó törmelékeit, utasai pedig már nem élnek. A tragédia pontos okát még nem lehet tudni. Külföldi sajóorgánumok arról számoltak be, hogy hajóroncs körüli víznyomás
roppanthatta össze a kis tengeralattjárót.

A starfieldstudio nevű TikTok-csatornán megjelent egy videó, ami azt szemlélteti, hogyan roppant össze a Titan. Ha ez valóban így történt, akkor a járműből és utasaiból szinte semmi sem maradt.

@starfieldstudio Submarine implosion demonstration. Educational #submarine#titan#titanic♬ Amityville Horror Scary Halloween Sound Effects

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.