A rendőrség nem talált gyanús körülményt Sinéad O'Connor halálával kapcsolatban

Forrás: ZUMAPRESS.com/©Lynn Goldsmith/Lynn Goldsmith -
halál öngyilkos öngyilkosság gyanús körülmény Sinéad O'Connor
Sajtóértesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy miben halt meg Sinéad O'Connor, a rendőrség nem talált semmilyen gyanús körülményt a halálával kapcsolatban.

Az 56 évesen elhunyt világsztár életjeleket nem mutató testét szerda délelőtt, helyi idő szerint röviddel 11 óra után találták meg London délkeleti részén lévő lakásán. A helyszínen halottnak nyilvánították - írta több brit portál is rendőrségi forrásokra hivatkozva. A BBC úgy tudja, a halál oka egyelőre ismeretlen, boncolást fognak végezni.

A rendőség nem talált gyanús körülményt Sinéad O'Connor halálával kapcsolatban Forrás: ZUMAPRESS.com/©Lynn Goldsmith/Lynn Goldsmith


A Sky News tévécsatorna szerint Sinéad O'Connor két hete tudatta rajongóival egy videóban a Twitteren, hogy 23 év távollét után visszatért a brit fővárosba. Azt mondta, boldog, hogy újra otthon van, és egy újabb albumot és világkörüli turnét jelentett be.

Az énekesnő fia, Shane tavaly 17 évesen önkezével véget vetett az életének, a tragédia után Sinéad O'Connor kórházba került. Előtte jelezte a közösségi médiában, hogy őt magát is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata.

A dublini születésű, extravagáns viselkedéséről is ismert énekesnő a popzene történetének egyik hírhedt lázadója volt. 1990-ben vált világszerte ismertté a Nothing Compares 2 U című dallal. Tíz albuma jelent meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.