Beleroppant fia halálába a világhírű énekesnő: rohammentő vitte kórházba

Forrás: Facebook/Sinead O'Connor -
mentő halál öngyilkosság család énekesnő Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, öngyilkos lett Sinead O'Connor 17 éves fia. A a világhírű énekesnőt annyira megrázta, ami történt, hogy rohammentő vitte kórházba.

Összeroppant 17 éves fia halála miatt Sinead O'Connor. Az énekesnőt rosszulléte után rohammentő vitte kórházba. Úgy érzi, teljesen elveszett, és mardossa a lelkiismeret, ugyanis saját magát hibáztatja Shane haláláért.

Úgy fogalmazott, utálja magát, amiért cserben hagyta gyermekét, ám nemcsak magára, hanem fia kezelőorvosára is haragszik, aki, bár tudott arról, hogy fia öngyilkossággal fenyegetőzik, mégis hazaengedte a pszichiátriáról.

A Twitteren így fogalmazott az énekesnő, aki korábban maga is öngyilkossági gondolatokkal küzdött:

-írta, majd nem sokkal később igyekezett megnyugtatni a rajongókat.

Shane korábban is volt, hogy három napra eltűnt, halála előtt pedig azért került kórházba, mert megkísérelte az öngyilkosságot. Végül a fiú a dublini kórházból szökött el, és sajnálatos módon holtan találtak rá.

Forrás: Facebook/Sinead O'Connor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.