Szenvedélyes és tüzes kapcsolatot visz színpadra Gregor Bernadett és Varga Viktor

Gregor Bernadett színház színész Varga Viktor előadás
Gregor Bernadett és Varga Viktor duója hónapok óta tunézik közös estjükkel, a Meztelen igazsággal. Bár a páros első hallásra furának tűnhet, remekül kiegészítik egymást a színpadon: ahogy a színésznő fogalmaz, megvan közöttük a kémia.   

Berni elárulta, a kezdetekben neki is voltak kétségei, de tulajdonképpen az első perctől kezdve nagyon szereti a közös munkát.

"Néhány napja Egerben léptünk fel, ott is nagyon szerettek minket a nézők, bár korábban én sem tudtam elképzelni, mi keresnivalónk van Viktorral a színpadon, ráadásul egy kétszemélyes előadásban. Mégis megdöbbentő ez az együtt rezgés, amit mi is átélünk a színpadon, azt hiszem ezt hívják igazi kémiának, ráadásul Viktornak fantasztikus hangja van. Az előadásban néhány szólódalát is átdolgoztuk, új köntösbe öltöztettük őket, így jön létre egy igazán szenvedélyes és tüzes este, ami alapvetően a férfi-női kapcsolatról, dinamikáról szól" - nyilatkozta Ripostnak Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.