Nyomon lehet a rendőrség: Tupac Shakur meggyilkolása miatt tartottak házkutatást Las Vegasban

Fotó / Getty Images -
Tupac Shakur gyilkosság halál rendőrség házkutatás
Az 1996-ban gyilkosság áldozatává vált Tupac Shakur lakását újra átkutatta a rendőrség. A hip-hop sztárt közel 30 éve lőtte le egy ismeretlen, ám a hatóságok máig nem hagytak fel a merénylő keresésével.

Nevadában nem évülnek el a gyilkosságok, így a rendőrség 1996 óta folyamatosan dolgozik az ügy megoldásán. A Las Vegas-i Fővárosi Rendőrkapitányság elmondta, hogy július 17-én átkutattak egy hendersoni ingatlant: a házkutatásnak pedig köze van a Tupac-gyilkossághoz.

Tupac Shakur közel 30 éve halott, a rendőrség azonban még mindig nyomoz gyilkosságának ügyében. Fotó / Getty Images

Mivel folyamatban lévő ügyről van szó, arról nem nyilatkoztak, hogy az ingatlan egy magánház vagy más egyéb célt szolgáló épület-e - írja az Unilad.

A világsztárt 1996-ban az autójában végezték ki, miközben barátjával Mike Tyson mérkőzéséről tartott haza. Egészen mostanáig nem derült fény a kegyetlen gyilkosság elkövetőjére.

Néhány évvel ezelőtt szinte nem telt el úgy hónap, hogy ne került volna fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szerették volna bizonyítani, hohy Tupac valójában ma is él, ám erre sosem találtak bizonyítékot.

Megjósolta saját halálát?

Meglepően sok híresség ejtett el olyan mondatot élete során, amely a halálára utal, és ami utána sajnos valóra vált, és ez Tupacra is igaz.

A rapper halálát még ma is nagyon sok összeesküvés-elmélet övezi, sokan azt hiszik, valójában csak megrendezte. Ehhez talán az is hozzájárul, hogy ő is előre jelezte, hogy meg fog halni, és azt is, hogy hogyan. Az egyik dalának szövegében a következőket rappelte: „Lelőttek, meggyilkoltak, elmondhatom hogyan történt, szóról szóra". Egy interjúban pedig, amikor a jövőjéről kérdezték azt mondta, valószínűleg a temetőben lesz majd. A vég pedig éppen úgy érte, ahogy azt megjósolta: lelőtték, bár sokan nem hiszik el, hogy tényleg megtörtént.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.