Kiderült, hogy mit tett a halála előtti utolsó napján Angus Cloud: édesanyja szívszorító posztban számolt be róla

Forrás: Angus Cloud/Instagram -
öngyilkos öngyilkosság Eufória Angus Cloud
Angus Cloud mindössze 25 évesen hunyt el. Miután korán elvesztett édesapját gyászolta, többen azt feltételezték, hogy öngyilkosságot követett el. Most megszólalt az édesanyja és tisztázta a helyzetet. 

Holtan találta családja a kaliforniai oaklandi otthonában Angus Cloudot, akit a legtöbben az Eufória drogdílereként, Fezként ismernek. A 25 éves színész édesapját néhány nappal azelőtt temette el, mivel mély gyászban volt, sokan azt sejtették, hogy öngyilkosságot követett el. Az édesanyja Facebook-oldalán tisztázta a félreértéseket és leszögezte, fia nem szándékozott távozni ebből a világból.

Angus Cloud édesanyja megszólalt fia haláláról Forrás: Angus Cloud/Instagram

"Barátaim, szeretném, ha mindannyian tudnátok, nagyra értékelem a családom iránti szereteteteket. Szeretném, ha azt is tudnátok, hogy bár a fiam mélyen gyászolta korán elhunyt édesapját, az utolsó napja örömteli volt. Átrendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett ki a házban azért, mert szeretett otthonában akart maradni. Arról is beszélt, hogy segíteni kívánja a nővéreit, valamint az édesanyját érzelmileg és anyagilag. Nem állt szándékában véget vetni életének. Amikor megöleltük egymást jó éjszakát kívánva, elmondtuk, hogy mennyire szeretjük egymást, ő pedig azt, hogy reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezek után mi kerülhetett a szervezetébe, ha került valami. Csak azt tudom, hogy ráhajtotta a fejét az íróasztalra, amin egy művészeti projekten dolgozott, elaludt, és nem ébredt fel többé" - írta a többi között a színész édesanyja.

"Teljesen világos, hogy nem állt szándékában kilépni ebből a világból"

- tette hozzá.

Megtörte a csendet a gyönyörű modell: azt pletykálták, Angus Cloud kedvese volt

Angus Cloudh alálhíréről a családja adott ki közleményt, nem sokkal később pedig Sydney Martin modell az Instagramon osztotta meg gyászát. Egy időben azt beszélték, a két fiatal egy pár, de ezt hivatalosan soha nem erősítették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.