Hihetetlen, de eredetileg nem Margot Robbie játszotta volna Barbie-t

mattel Barbie főszerep magazin Margot Robbie
A Barbie című film vetítése óta hatalmas sikernek örvend a mozikban. A főszerepet Margot Robbie játsza, aki tökéletesen formázza meg a karaktert, pedig majdnem más kapta meg helyette ezt a szerepet. Íme a lista azokról a színésznőkről, akik majdnem főszereplők lettek ebben a filmben. 

Amy Schumer az első, akit Barbie szerepére választottak

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Bauer-Griffin/Axelle

A Barbie című film ötletével már elég régóta foglalkoztak, de csak 2016-ban kezdték el komolyan venni a projektet. Abban az időben Amy Schumer csatlakozott a gárdához, mint a Mattel baba szerepére kiválasztott színésznő. A projekt lassú üteme miatt azonban a színésznő kénytelen volt visszalépni a lehetőségtől, legalábbis ezzel indokolták a távozását kezdetben.

Később azonban kiderült, hogy miért is hagyta ott a filmet Amy: "Nem úgy akarták csinálni, ahogy én szerettem volna, engem pedig csak abban a formában érdekelt." A producerek egy vitatott ajándékot is küldtek neki, amit a színésznő nem fogadott el: egy Manolo Blahnik cipőt. "Az az elképzelés, hogy minden nőnek ezt kell akarnia?" - kérdezte a színésznő.

Anne Hathaway átvette Amy Schumer helyét

Forrás: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Amy Schumer vitatott távozása után 2017 nyarán Anne Hathaway vette át a szerepet. A gyártási késések miatt azonban a Mattel úgy döntött, hogy megvál a Sonytól, és a filmet a Warnerhez vitte.

Ekkor jelent meg Margot Robbie, de nem azért, hogy eljátssza a babát, hanem a film producereként. Miatta változott meg ismét az, hogy ki lesz a film főszereplője.

Képbe került Gal Gadot

Gal Gadot Forrás: Getty Images/FilmMagic/Steve Granitz

Margot Robbie nem Anne Hathaway-t, hanem mást képzelt el a film főszerepére, végül ő és Greta Gerwig úgy döntöttek, hogy Gal Gadot a megfelelő színésznő, aki életre keltheti a Mattel babáját. Az ausztrál színésznő szerint Gal Gadotnak megvolt - és van - Barbie energiája.

"Gal Gadot olyan hihetetlenül szép, de nem utálod, amiért olyan csinos, mert olyan őszinte és kedves" - mondta.

Az ütemezési problémák miatt azonban Gal Gadot nem tudta elkötelezni magát, így Margot Robbie lett a főszereplő - írja a Szépítő Reblog.

Látva Greta Gerwig filmjének sikerét, lehetetlen elképzelni egy Barbie-t, akit bárki más játszana.

15 érdekesség a nyár legkülönlegesebb filmjéről – a Barbie mindenkit meg szeretne lepni

Június 20-tól vetítik a hazai mozik a Barbie című filmet, ami a nevezetes játékbaba történetét egyedi módon, sztáralkotókkal meséli el. Cikkünkben összegyűjtöttük, mi minden tudható a nyár legkülönlegesebb mozieseményéről. A cikkért kattintis ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.