„Mindenki sírt és sikoltozott" - 15 éves lányt késeltek halálra egy buszmegállóban

Forrás: Shutterstock -
lány rendőr kés Croydon
Egy 15 éves lányt késeltek halálra egy buszmegállóban az angliai Croydonban. A nyakán és a mellkasán szúrták meg a tinédzsert, akin kétségbeesetten próbáltak segíteni, de már nem lehetett. 

„Mindenki sírt és sikoltozott" - mondta egy szemtanú arról a borzalmas reggelről, amikor egy buszmegállóban halálra késeltek egy 15 éves lányt. A tragédia az angliai Croydon városában történt, a fiatal az iskolájába tartott, amikor a barátja és annak exe összevesztek.

Az ex egy csokor virággal próbálta visszahódítani egykori szerelmét, aki erre nem volt vevő sőt, vissza akarta adni a fiú néhány holmiját is, ami nála maradt. Heves veszekedés tört ki köztük, az áldozat pedig közbeavatkozott. A fiú állítólag előhúzott egy hosszú, fogazott kést, majd megszúrta a nyakán és mellkasán a tinédzsert.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A 17 éves fiú elmenekült, a buszmegállóban pedig kitört a pánik. „Mindenki sírt és sikoltozott. A lány a földön volt" mondta egy szemtanú. A buszsofőr és az utasok kétségbeesetten próbálták megmenteni a fiatal lányt, a mentők is gyorsan a helyszínre érkeztek, de hiába. A családja is a buszmegállóba sietett, de már nem tudtak elbúcsúzni tőle.

Alig 75 perccel a támadás után a rendőrök 9 óra 45 perckor letartóztattak egy 17 éves fiút egy villamoson a közeli New Addingtonban. Andy Brittain, a fővárosi rendőrség főfelügyelője elmondta, hogy a rendőrség nem keres mást az esettel kapcsolatban – írja a Daily Mail.

A gyilkosság helyszínén szívszorító üzeneteket hagytak az áldozat barátai az iskolából. „Sajnálom, hogy ebben az őrült világban élünk – ennek semmi értelme" – szólt az egyik üzenet.

„Fényes jövő állt előtte" – írta valaki más.

"Ő volt a fény az életünkben" - megszólalt a 15 évesen halálra késelt lány családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.