„Ez a dal olyan, amivel szinte mindenki tud azonosulni" - Itt a Kelemen Kabátban új klipje és dala

Kelemen Kabátban A szív az nem eladó videó Horváth Boldi klip
Új klippel jelentkezett a Kelemen Kabátban együttes: A szív az nem eladó című dalukkal mindenki tud azonosulni, aki volt már szerelmes és egyszer csak úgy érezte, hogy elkezdik bedarálni a szürke hétköznapok. 

A zenekar legújabb, A szív az nem eladó című dalához készült klip főszereplői nem a Kelemen Kabátban tagjai, hanem két fiatal színész, Kováts Vera és Juhász Levente. Ennek talán azért is van jelentősége, mert az énekes Horváth Boldi nem magáról, hanem mindenkiről írta ezt a dalt. A két színész közt lezajló jelenetet ugyanis minden bizonnyal a legtöbben már átélték.

„Úgy érzem ez a dal olyan, amivel szinte mindenki tud azonosulni. Ez most nem rólam szól vagy egy barátomról, hanem egy olyan érzésről, amit szerintem nagyon sokan átéltek. Amikor egy kapcsolatban elindulnak a hétköznapok, leszáll a rózsaszín köd és rájövünk, hogy nem ezt akartuk. Hiába dönti el mindenki az elején, hogy mindent megtesz a boldogságért, a kapcsolatért. Sokszor ennek ellenére gyűlnek a sérelmek és végül olyanon vitatkoznak párok, hogy ki viszi le a szemetet.

A jó hír, amit ezzel a dallal sugallni szerettünk volna, hogy mindig van választásunk, maradhatunk valakivel csak hogy ne legyünk egyedül, de elsősorban az, hogy saját magunk és saját boldogságunk mellett döntsünk, bármi is legyen az" – mondta Boldi.

A Kelemen Kabátban sűrű nyarat tudhat maga mögött, számos koncerttel és fellépéssel és az ősz sem telik majd másként. A koncertek mellett hamarosan újabb dallal is meglepik majd a rajongókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.