A mosógép egy kevésbé ismert gombja segíthet csökkenteni az energiaszámlát

Forrás: Shutterstock/Kryzhov -
szárítógép centrifugálás páratartalom penészedés energiaszámla
Egy nő figyelmeztette a takarítás szerelmeseit a mosógépek egy kevésbé ismert gombjára, amely segít pénzt megtakarítani.

A mosógépek kevésbé ismert, de fontos gombjára hívja fel a figyelmet egy nő azért, hogy segítsen csökkenteni a számlákat. Most, hogy egyre hűvösebb kint az idő, nincs más választásunk, mint bent szárítani a ruhákat, ami túl magas páratartalomhoz és penészedéshez vezet. A szerencsésebbek szárítógépet használnak, ez azonban nagy mértékben növeli az energiaszámlákat.

Ne felejtsük el beállítani a centrifugálást Forrás: Shutterstock/Kryzhov

Ha azoban megfelelően állítjuk be a mosógépet, nem kell aggódnunk a rezsi miatt: mindössze annyit kell tennünk, hogy a centrifugálás fordulatszámát a legmagasabbra állítjuk. Ezzel csökkenthetjük a szárítógép működési idejét, hiszen a lehető legtöbb nedvességet „csavarja ki" a ruhákból a mosógép - írja az Express.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.