nemzetközi nőnap life gondolatok a nők hete élet
Az erő és empátia harmóniája. A világot formáló teremtés. A nő maga a gyönyör. Mindennapi hős. Az élet színes palettája. Nőiesség. Harcolunk, küzdünk, összetörünk, mégis mosolygunk. Sokszor észre sem vesszük, hogy milyen értékesek vagyunk.

Kisgyermekkorban még nehéz megkülönböztetni a két nemet. Azt már tudtam, hogy a lányok szebbek, mint a fiúk és érzékenyebbek is. Azonban azt nem, hogy mitől válik egy nő nővé. Teltek-múltak az évek és megértettem. 

Lassan kezdtem felfedezni a nővé válás sokszínű és kifinomult útjait. Az élet számos kihívásával találkoztam és ezek hozzájárultak ahhoz, hogy mélyebb önismeretre tegyek szert. A nővé válás nem csupán biológiai folyamatokban rejlik, hanem a tapasztalatokban, az empátiában és az önbizalomban is. 

horoszkóp, március, tavasz, boldog nő
Lassan kezdtem felfedezni a nővé válás sokszínű és kifinomult útjait
Forrás: Thinkstock

Emlékszem, ahogy az életemben először tapasztalt szívfájdalom, vagy éppen az első sikerek és kudarcok hogyan tanítottak meg arra, hogy az érzelmek ereje milyen erős. A nővé válás a gyengeségeink elfogadásával kezdődik. Ezeket aztán könnyen erősségekké formálhatjuk.

Titokzatos báj. Attraktív kisugárzás. Magával ragadó tekintet. Érzelmi intelligencia. Elbűvölő kinézet. Természetesség. Erkölcs. Kifinomult beszéd. Ízlés. Minőség. Ámulatba ejtő mosoly. Határozottság. Intelligencia. Racionális gondolkodás. Inspiráció. Függetlenség. Önállóság. Erő. Kitartás. Szorgalom. Küzdés. Álmok. Ambíciók. Létezés. Érzéki érintés. Önbizalom. Önismeret. Ellenállhatatlan illat. Belső erő. Spiritualitás. Elképesztő gyönyör. 

nő, boldog, mosoly, ablak,
Erőnk a törékenységben rejlik
Forrás:  Look Studio/Shutterstock

Erőnk a törékenységben rejlik. Olyan energiák és olyan erők birtokában vagyunk, amelyek káprázatosak. Ezernyi elvárásnak kell megfelelnünk. Olykor nehéz terheket cipelünk vagy problémákat oldunk meg. Néha összeomlanánk, csak sírnánk és sírnánk. Van, hogy félünk. Az élet nem habos torta. Kőkemény küzdelem. Sokszor az égbe kiáltanánk. Azt, ami igazán a szívünket nyomja. Harcolunk azért, amiben hiszünk. De mindezt mégis mosolyogva tesszük. Sokszor elfelejtjük, hogy mennyire értékesek vagyunk.

Gyereket szülünk. Háztartást vezetünk. Gondoskodunk. Dolgozunk. Feltétel nélkül szeretünk és törődünk. Önmagunkat adjuk. Megéljük a nőiességünket. Csalódunk. Kitartunk. Tapasztalunk. Padlóra kerülünk. Mégis mosolygunk. Hiszen erősek voltunk, vagyunk és leszünk. Mi, nők.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.