5 dolog, amit ne csinálj nőként, mert biztos, hogy szakításhoz vezet!

válás, szakítás, párkapcsolat, válság
Shutterstock/Copyright (c) 2020 GAS-photo/Shutterstock. No use without permission. - GAS-photo
szakítás veszély tanácsok nők veszekedés férfiak
A párod biztosan nem fog már másnap hazamenni, ha ezt az 5 dolgot megteszed a párkapcsolatodban, óvakodj!

Párkapcsolati hullámvölgyek ide vagy oda, mégis léteznek olyan klisés dolgok, amiket egy férfi egyszerűen nem bír elviselni. Mi nők azonban sajnos hajlamosak vagyunk kedvére tenni a másiknak - túlságosan is -, vagy épp olyan kellemetlen helyzetbe hozni őt, ami nagyon ciki tud lenni. Na de mi pontosan az az 5 dolog, amit ne csinálj nőként, különben a szerelmed elhagy? Lássuk!

párkapcsolat, féltékenység, veszekedés, szakítás
5 dolog, amit ne csinálj nőként, különben szakítás lesz a vége!
Forrás: Shutterstock

5 dolog, amit ne csinálj nőként a párod mellett!

Ne légy túlságosan féltékeny

A túlzott féltékenység könnyen megmérgezheti a kapcsolatot. Ha folyamatosan kételkedsz a párod hűségében, az bizalmatlanságot és feszültséget szülhet. Fontos, hogy megbízz a partneredben, és ne ellenőrizgesd állandóan. A bizalom és a tisztelet a kapcsolat alapja, egyszóval ne rontsd el folyamatos kutatások, és mobiltelefonos üzenetváltások csekkolásával, különben baj lesz!

Ne próbáld megváltoztatni

Sok nő azt gondolja, hogy idővel megváltoztathatja a partnerét. Az ilyen hozzáállás azonban gyakran ellenállást és konfliktust szül. Elfogadni a partnered olyannak, amilyen, és támogatni őt a fejlődésében, sokkal gyümölcsözőbb. Ha állandóan kritizálod, az rombolhatja az önbizalmát és a kapcsolatotokat is, amiért persze te leszel a felelős.

Ne hanyagold el önmagad

Egy egészséges kapcsolatban mindkét félnek fontos, hogy saját maga is boldog és elégedett legyen. Ha teljesen feladod a saját érdeklődési köröd, a baráti kapcsolataidat vagy az önmagadra fordított idődet, az hosszútávon frusztrációt és elégedetlenséget eredményezhet. Fontos tehát, hogy megőrizd a saját egyéniségedet és a hobbijaidat, hogy lássa, te egyedül is megállod a helyed a világban.

5 dolog
Ne hanyagold el önmagad!
Forrás: Forrás: Shutterstock

Ne manipulálj érzelmileg

Az érzelmi manipuláció – például bűntudatkeltés, érzelmi zsarolás vagy a másik fél iránti szeretet kihasználása – hosszútávon romboló hatású lehet. Az ilyen viselkedés aláássa a kapcsolatot és a bizalmat. Az őszinteség és a nyílt kommunikáció mindig a legjobb út a problémák megoldására, ezért ne tégy nárcisztikus vagy flegma megjegyzéseket, akármi történik kettőtök között.

Ne vidd túlzásba a kontrollt

Mindenkinek szüksége van személyes térre és szabadságra, még egy kapcsolatban is. Ha folyamatosan irányítani próbálod a partnered minden lépését, az fullasztó és nyomasztó lehet számára. Ne légy folyton a nyakán, ne kérdezd meg minden órában, hogy éppen hol jár, különben azt fogja hinni, hogy nem barátnője, hanem kísérője van.

Ha pedig éppen most vagy túl egy szakításon, nézd meg Hevesi Kriszta videóját arról, hogyan tudod feldolgozni, és megélni a gyászt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.