Jennifer Lopez meglepő nyilatkozatot tett viharos házassága ellenére

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Mondadori Portfolio via Getty Im -
család jegygyűrű Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A család fontosságát hangsúlyozta az Atlas bemutatóján a színésznő. Jennifer Lopez úgy viselkedik, mint ha minden rendben lenne.

Jennifer Lopez az Atlas című új sci-fi thrillere Los Angeles-i premierjén vett részt hétfőn este. A hollywoodi sztár különös beszédet mondott, pláne annak fényében, hogy azt pletykálják, válik.

Jennifer Lopez Simu Liu, és Sterling K. Brown Atlas Premier
 Jennifer Lopez Simu Liu és Sterling K. Brown az Atlas című film premierjén
Forrás: Variety via Getty Images

Jennifer Lopez a család fontosságát hangsúlyozta

Az 54 éves színésznő a vörös szőnyegen osztotta meg gondolatait: "Az egyetlen dolog, amiben mindig megbízhatsz, az a család" - mondta J.Lo, annak ellenére, hogy Ben Affleck, aki a hét elején arról beszélt, kész továbblépni, nem csatlakozott hozzá. A színésznőt árgus szememekkel figyelték a megjelentek, így azonnal kiszúrták, hogy a premieren karikagyűrűt is viselt, bár sokak szerint nem azt, amellyel Ben feleségül vette.

Ben a pletykák szerint válna

Jennifer nyilatkozata meglepő, ugyanis Affleck lázálomnak nevezte a házasságát és - ahogy fogalmazott - átmeneti elmezavar miatt vette el az énekesnőt. Jólértesültek szerint azonban Jennifer nem vesz tudomást házassága kudarcáról, és még mindig ragaszkodik a "legnagyobb szerelmi történethez". Ismerősei szerint nagyon fontos számára a látszat és rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot és benne a kapcsolatát. 

A színész karikagyűrűvel az ujján vacsorázott

Affleck az Atlas premierjéről való távolmaradása pontosan két héttel azután történt, hogy először felröppentek a pletykák a pár szakításáról: Lopezt a 2024-es Met-gálára sem kísérte el, annak ellenére, hogy az énekesnő az esemény egyik társelnöke volt. Egy héttel később amerikai lapok már arról számoltak be, hogy a pár külön él. Azóta felröppentek a pletykák, hogy Affleck volt feleségével Jennifer Garnerrel vigasztalódik, ám azóta a színésznő is megszólalt és arról beszélt, Bennek rendbe kell hoznia a házasságát. 

A pletykák elképzelhető, hogy válásról szó sincs: Ben Affleck ugyanis egy olasz étteremben vacsorázott május 21-én. A színész a házassági problémáiról szólő szóbeszéd ellenére - a róla készült fotók tanúsága szerint - szintén viselte a  jegygyűrűjét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.