Bridgerton család: forgatás közben szenvedett balesetet a gyönyörű főszereplő

Celebrities Visit SiriusXM - May 16, 2024
Getty Images/Celebrities Visit SiriusXM - May 16, 2024 - Santiago Felipe
Bridgerton család forgatás baleset
Claudia Jessie, aki a lázadó Eloise-t alakítja a népszerű Netflix sorozatban, eltörte a csuklóját. A Bridgerton család színésznőjének begipszelt karját trükkösen kellett eltakarni.

A Bridgerton család sztárja Stephen Colbert műsorában vendégeskedett, ahol elmondta, hogy baleset érte a harmadik évad forgatása során.

Bridgerton család Claudia Jesse
Baleset érte a Bridgerton család sztárját: Stephen Colbert műsorában vendégeskedett
Forrás: Getty Images

"A Bridgerton család forgatásán történt baleset az én hibám volt"

Az Eloise-t megformáló színésznő elmesélte, hogy a baleset valójában az ő hibája volt. Reggel 8 óra körül járt, amikor aznap elkezdtek forgatni, mindenkinek nagyon jó kedve volt és ezt valamivel meg akarta koronázni.

Szóval, hogy megünnepeljük mindenki jó hangulatát, csináltam egy magas rúgást - egy ünnepi magas rúgást

 - mesélte, azonban már jelmezben volt és megfeledkezett arról, hogy a ruha szoknyája nagyon szoros.

Amikor felemeltem a lábam, éreztem, hogy a ruha nem engedi tovább és visszaestem

- mesélte a baleset részleteit Jessie, aki az esés következtében eltörte a csuklóját. Szerencsére a forgatáson mindig jelen van egy orvos, aki ellátta a színésznőt, aki a baleset után gipszet kapott.

A gipszet valamivel el kellett takarni

A baleset után a forgatás nem állhatott meg, a Bridgerton sztárjának csuklója azonban gipszben volt, amit el kellett takarni. A jelmezesek végül úgy döntöttek, hogy a gipszet egy hatalmas szőrös muffal takarják el.  Így a harmadik évad egyik jelenetében Eloise egy muffal a kezén látható, amint egy parkban sétál - írja a Huffpost.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.