Gypsy Rose megmutatta, hogyan készítettek energiaital a börtönben

An Evening With Lifetime: Conversations On Controversies FYC Event, Gypsy Rose Blanchard
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
recept Gypsy Rose börtön energiaital
A börtönben a rabok nem kapnak energiaitalt, vagyis ha ilyesmit akarnak fogyasztani, a találékonyságukra van szükség. Gypsy Rose megmutatta, mi a börtönsítlusú energiaital receptje.

Gypsy Rose saját édesanyja megöléséért 10 év börtönbüntetést kapott, de nyolc év után, 2023. december végén feltételesen szabadlábra helyezték. Mint ismert, a lány anyja súlyosan megbetegítette a saját gyerekét. Mióta Gypsy Rose szabadult, saját csatornáin számol be életéről és válaszol különböző kérdésekre. Az egyik felhasználó azt kérte tőle, mutasson olyan tippket, trükköket, amiket a börtönben alkalmaztak.

Gypsy Blanchard, Gypsy Rose
Gypsy Rose megosztotta a börtön stílusú energiaital receptjét
Forrás: Gypsy Blanchard

Gypsy Rose megmutatta, hogyan készítettek a börtönben energiaitalt

Követői kérésére Gypsy Rose megosztotta egy energiaital receptjét, amit a börtönben gyakran készítettek, ugyanis ott a rabok nem kaptak ilyesmit. A recepthez instant kávéra, üdítőitalporra, kemény cukorra és epres ízesítésű szénsavas üdítőre van szükség. A lány először feloldott egy csapott evőkanál instant kávét egy kis vízben, majd hozzáadott egy csomag puncs ízesítésű port. Ezután felöntötte epres szénsavas üdítővel, majd két összetört kemény cukrot is beletett. A keveréket jéggel teli pohárba öntötte.

@gypsyblanchard.tiktok Replying to @Morgs how to make a prison style energy drink (non alcoholic) #gypsyroseblanchard #gypsyroseonlifetime #LifeAfterLockup ♬ original sound - Gypsy Rose Blanchard

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.