Hamvasztási kedvezménykupont kapott munkája elismeréséül egy tanár - Így reagált rá

Tanár
Shutterstock -
meglepetés TikTok-trend ajándék tanár hamvasztás
Élete legmeglepőbb ajándékát bontotta ki a minap Erin. A fiatal tanár meglepetése sok egyéb mellett hamvasztási kedvezménykupont rejtett.

Meglepő ajándékot, hamvasztási kedvezménykupont, kapott egy szervezettől munkája elismeréseképpen egy tanár. A fiatal nő  @nalgenefa néven mesélt el a TikTokon a különös meglepetésről, amelyet egy csemegetáska rejtett sok más holmi mellett. 

Hamvasztási kedvezménykupont kapott a tanár
Hamvasztási kedvezménykupont  is tartalmazott az ajándéltáska
Forrás: Shutterstock

Hamvasztási kedvezménykupont (is) adott szervezet Erinnek

„Általános iskolai tanár vagyok, és nagyon meglepődtem, amit az egyházi karitatív szervezettől  a Teacher Appreciation Week-ajándékcsomagomban kaptam” – osztotta meg @nalgenefa. Az ajándékzacskó egy műanyag kulacsot, egy stresszlabdát, egy kis füzetet, tollakat, kulcstartót, nasit  és istentiszteletre meghívót tartalmazott, 

de ott lapult benne Erin „személyes kedvence” egy temetkezési vállalat kézfertőtlenítője és névjegykártyája, amelyen 10 százalékos kedvezményt hirdet a hamvasztási szolgáltatásokra.

A TikTok-azonnal fekapta a hamvasztási kedvezménykupont bemutató videót, amelyet közel ötmillióan tekintettek meg. 

Volt, aki rálicitált...

A kommentelők éppúgy meg voltak döbbenve, mint Erin, de volt, aki viccet csinált a meglepetésből. „Disztópikus, de tetszik a gesztus” – írta Erik egyik követője, egy másik pedig még rá is licitált: „az utolsó iskolámban végrendelet megíratását lehetett nyerni" – kommentálta. 

De hogy zajlik a hamvasztás?

A Life.hu korábban utánajárt, hogyan zajlik egy hamvasztás, mi minden teszi lehetővé a méltó búcsút és jogilag mihez kezdhetünk az urnával. 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.