Számtalan kreatív megoldás van a tojásfehérjehabon túl is, melyekkel igazi remekműveket készíthetsz a hagyományos karácsonyi sütikből – a csoki és a meggy kombinációja némi fehér díszítéssel mindenkit elvarázsol.

Egy egyszerű szelet tortát is feldob némi karamell- vagy gyümölcsöntetes díszítés, vagy néhány színes cukorka. Az igazi karácsonyi hangulatot viszont a piros-fekete-zöld kombinációval érheted el, pláne akkor, ha porcukor vagy kókuszreszelék segítségével igazi hangulatos „behavazott” hatású sütiket tálalsz.

Forrás: Thinkstock

Ha tortát készítesz, a tetejére tejszínhabrózsákat, étcsokireszeléket és cseresznyét vagy meggyet tegyél, tálalás előtt jöhet néhány mentalevél, majd szórd meg egy kis porcukorral. A kisebb süteményeket vagy a gyümölcskenyeret pedig vond be csokiöntettel, erre pedig jöhetnek a piros gyümölcsök, gazdagon havasan tálalva – a zöld színt itt ki is hagyhatod, vagy mentalevelek, esetleg zöld marcipán segítségével oldhatod meg.