Óriásmellekkel várta a karácsonyt a mindig dögös Voksán Virág

karácsony Voksán Virág dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy, milyen dekoltázzsal várja Voksán Virág a karácsonyt? Íme!

A rajongók hálásak voltak azért, hogy a playmate-ből lett DJ hatalmas melleit mutatta meg, amiket piros szalagokkal díszített fehér felsőbe csomagolt.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Lilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlAz RTL Klub dögös műsorvezetője tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Az idén vajon mikor kezdi? SztárokOrigoLesd meg a magyar sztárok karácsonyfáit - kié a legszebb?http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. SztárokOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Karácsonyi tortúra sok viszontagsággal és rengeteg szereppelhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141218-csonka-andras-blogjaban-megirja-milyen-tempot-diktal-a-szinesznek-karacsonytol-ujevig-a-szinpad.html Csonka András tavaly kissé elúszott a karácsonyi készületekkel. SztárokOrigoSaját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudiahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia a tavaly saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra, előzőleg pedig ötletes adventi koszorújával dicsekedett el.Vajon az idén már tortákat fog sütni? SztárokOrigoTavaly jó magaviselet miatt otthon tölthette a karácsonyt Damu Roland, aki az idén szabadulthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141205-damu-roland-bortonbunteteset-tolto-szinesz-a-karacsonyt-otthonaban-unnepelheti.htmlFelesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Sztárok--Készítsd el Liptai Claudia különleges adventi koszorúját - Négy pohár kell hozzáhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141202-liptai-caludia-a-tv2-musorvezetoje-sajat-kezuleg-keszitett-adventi-koszorut.htmlA TV2 műsorvezetője különleges és kreatív adventi koszorút készített tavaly, otthon megtalálható eszközökből. Vajon az idén is alkot valami egyedit? Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.