Nem kell félned, ettől az italtól nem fog a szívedre ülni a jég. Bár ez csupán egy egyszerű forró csokoládé recept, egy kis trükk segítségével, igazi elmaradhatatlan része lesz az ünnepi készülődésnek, és a karácsonyi reggeleknek.

Hozzávalók

  • 4 csésze tej
  • 1 evőkanál vanília kivonat
  • 1 csésze tört fehér csokoládé
  • Kék ételfesték
  • Tejszínhab - opcionális
Jégvarázs forró csokoládéForrás: Shutterstock

Elkészítés

Egy nagy edényben, keverd össze a tejet, a fehér csokoládét, majd főzd össze kis lángon, amíg a csoki teljesen fel nem olvad. Fontos, hogy ne forrald fel! Ezután vedd le a tűzről, add hozzá a vanília kivonatot és a kék ételfestéket. Forrón tálald, tejszínhabbal, esetleg cukorszórással.