Bár a Gáspár csald sokáig nem támogatta azt, hogy legkisebb lányuk is száguldjon az utakon, be kellett látniuk: Virág már felnőtt. Győzike legkisebb lánya megszerezte a jogosítványát, így egy igazán különleges karácsonyi ajándékot kapott. 

Gáspár Győző legkisebb lánya, Virág boldogsága határtalan, hiszen átvehette élete első autóját. Szülei minden alkalommal izgulnak érte, nehogy baja essen, mégis be kellett látniuk: kicsi lányuk felnőtt. Virág büszkén mutatta meg vadiúj szalonautóját. 

"Két éve volt a nagy balesetünk, amit szinte csak a csodának köszönhetünk, hogy túléltünk. Akkor Bea asszonnyal úgy döntöttünk, Virág nem vezethet, mert féltjük őt. Annyi baleset történik, és sokszor a vétlen autósok járnak pórul. Idővel aztán beláttuk, felnőtt a lányunk, nem tilthatjuk meg neki a vezetést. Ügyes, jól csinálja, de akárhányszor elmegy itthonról, mindig aggódunk érte" - mesélte a Blikknek Gáspár Győző. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!