Válság, energiaárak ide vagy oda, a New Milton közelében található Barton on Sea utcája, a Hants a levegőből nézve kiemelkedik a környék többi utcája közül. 

A látványra mindenki rácsodálkozik, aki a Byron Roadon jár, amelyet 2016-ban Nagy-Britannia legünnepibb utcájának választottak. A kivilágításáról híres utcát idén több mint 80 000 karácsonyi égő világítja meg, de az ünnepi hangulatot emeli a betlehem, az életnagyságú ünnepi lényekből és működő modellekből álló díszítés: ráadásul mindezt jótékonysági céllal készítette a közösség.

Nagy- Britannia legfényesebb utcája, a Byron RoadForrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency

 Körülbelül két hónapot vett igénybe, hogy megalkossák azokat a hihetetlen jeleneteket, amelyeket 2004 óta (a világjárvány miatt 2020-at leszámítva) évente mutatnak be. Eddig több mint 90 000 fontot gyűjtöttek össze különböző jótékonysági szervezetek számára. 

Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency

 

Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency
Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!