80 ezer karácsonyi égő adja az ünnepi hangulatot Nagy-Britannia legfényesebb utcájában

Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency -
karácsonyi világítás divat és dekor karácsonyi fények Nagy-Britannia karácsonyi izzó világítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válság, energiaárak ide vagy oda, a New Milton közelében található Barton on Sea utcája, a Hants a levegőből nézve kiemelkedik a környék többi utcája közül. 

A látványra mindenki rácsodálkozik, aki a Byron Roadon jár, amelyet 2016-ban Nagy-Britannia legünnepibb utcájának választottak. A kivilágításáról híres utcát idén több mint 80 000 karácsonyi égő világítja meg, de az ünnepi hangulatot emeli a betlehem, az életnagyságú ünnepi lényekből és működő modellekből álló díszítés: ráadásul mindezt jótékonysági céllal készítette a közösség.

Nagy- Britannia legfényesebb utcája, a Byron Road Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency

Körülbelül két hónapot vett igénybe, hogy megalkossák azokat a hihetetlen jeleneteket, amelyeket 2004 óta (a világjárvány miatt 2020-at leszámítva) évente mutatnak be. Eddig több mint 90 000 fontot gyűjtöttek össze különböző jótékonysági szervezetek számára.

Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency

Forrás: Jordan Pettitt/Solent News/© Solent News & Photo Agency/Jordan Pettitt/Solent News & Photo Agency

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.