Hosszú évtizedek után az idei lesz az első karácsony, melyet a britek a néhai királynő, II. Erzsébet nélkül és egy új uralkodóval ünnepelnek.

Habár III. Károly koronázására még fél évet kell várni, az újdonsült uralkodó már átvette a stafétát szeptemberben elhunyt édesanyjától. A királyi család karácsonya ugyanolyan szigorú rend szerint telt az elmúlt években, ahogyan a mindennapi életüket élték. Ebbe beletartoztak olyan hagyományok, mint a köszöntők, a karácsonyi tévébeszéd és az üdvözlőkártyák postázása.

A tavalyi volt az első esztendő, hogy hosszú idő után nem szerepelt a képeslapokon Fülöp aláírása, ma pedig már Erzsébet szignója sem kerül fel a kártyákra. A néhai uralkodó és szeretett férje helyére az új király, Károly és kedvese került. A palota pedig bemutatta, milyen fotó is szerepel a hivatalos képeslapon.

A Károlyról és Kamilláról készült képet Samir Hussein készítette, méghozzá idén szeptemberben a Braemar Games nevű híres skót felföldi játékokon.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!