Balázs Andinál már novemberben áll a fa és égnek a karácsonyi fények. Talán nincs is felnőtt ember, aki jobban várná az ünnepeket. 

Andi a karácsony szeretetét otthonról hozza, szülei boldog téli ünnepeket varázsoltak a gyomaendrődi házban, ahol felnőtt. Így nem csoda, ha - bár 25 éve él Pesten -, a mai napig nagyon készül a karácsonyi ünnepekre. 

Balázs AndiForrás: MTVA

"Én már karácsonyi mámorban élek. Szeretek készülődni, dekorálni, ajándékokat csomagolni. Begyújtok a kandallóba és karácsonyi dalokat hallgatok. Szól George Michael, Mariah Carey és a többi klasszikus. Novembertől előveszem a manókat, a szarvasokat, a diótörő figurákat és feldíszítem a házunkat. A kertben lévő gyümölcsfákra is teszek üveggömböket, hadd ünnepeljenek ők is!" – meséli nevetve.

A dekorációt és az ajándékokat is szereti saját kezűleg elkészíteni: annak ellenére, hogy színésznőként igen elfoglalt, erre mindig szán időt. 

"Egyszer 38 darab zokniból csináltam hóembert, és mindegyik hasonlított a gazdájára. Csonka András hóemberének például egy mikrofon volt a kezében, hiszen ő énekes színész. Mivel a zokni-hóembereket rizsszemekkel töltöttem meg, képzelheted, mit szóltak a közértben, amikor a párom, Gábor 15 kiló rizst vásárolt egyszerre" - mesélte a Meglepetésnek adott interjújában Balázs Andi, aki adventi koszorúból is a kézműves darabokat választja; szívesen főz, de a süteményeket a vendégektől várja

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!