15 kiló rizsből épített hóembert Balázs Andi, de nem ez az egyetlen dekoráció, amit maga készített el

rizs karácsony hóember színésznő Balázs Andi sztárok karácsonyi dekoráció karácsonyfa dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andinál már novemberben áll a fa és égnek a karácsonyi fények. Talán nincs is felnőtt ember, aki jobban várná az ünnepeket. 

Andi a karácsony szeretetét otthonról hozza, szülei boldog téli ünnepeket varázsoltak a gyomaendrődi házban, ahol felnőtt. Így nem csoda, ha - bár 25 éve él Pesten -, a mai napig nagyon készül a karácsonyi ünnepekre.

Balázs Andi Forrás: MTVA

"Én már karácsonyi mámorban élek. Szeretek készülődni, dekorálni, ajándékokat csomagolni. Begyújtok a kandallóba és karácsonyi dalokat hallgatok. Szól George Michael, Mariah Carey és a többi klasszikus. Novembertől előveszem a manókat, a szarvasokat, a diótörő figurákat és feldíszítem a házunkat. A kertben lévő gyümölcsfákra is teszek üveggömböket, hadd ünnepeljenek ők is!" – meséli nevetve.

A dekorációt és az ajándékokat is szereti saját kezűleg elkészíteni: annak ellenére, hogy színésznőként igen elfoglalt, erre mindig szán időt.

"Egyszer 38 darab zokniból csináltam hóembert, és mindegyik hasonlított a gazdájára. Csonka András hóemberének például egy mikrofon volt a kezében, hiszen ő énekes színész. Mivel a zokni-hóembereket rizsszemekkel töltöttem meg, képzelheted, mit szóltak a közértben, amikor a párom, Gábor 15 kiló rizst vásárolt egyszerre" - mesélte a Meglepetésnek adott interjújában Balázs Andi, aki adventi koszorúból is a kézműves darabokat választja; szívesen főz, de a süteményeket a vendégektől várja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.