A téli ünnepek előtti időszak legtöbbünknek igencsak zaklatottan telik, a munkán és az ünnepi előkészületeken kívül semmi másra nem marad időnk. Ám, ha eljön a karácsony, legtöbben megállunk és lazítunk egy kicsit. Ez az időszak tökéletes arra is, hogy megjutalmazd magad egy nyaralással és ellátogass a világ legcsodálatosabb karácsonyi célpontjainak - legalább - egyikére.

És hogy mitől lesz egy település a karácsonyi utazás legjobb célpontja? Például az ünnepi hangulattól, amit áraszt magából. Aztán ott vannak a karácsonyi vásárok, de a legjobb, ha olyan helyen tölthetjük el az ünnepeket, ahol még ismerik a havat, ami pár évtizede még a Szenteste elmaradhatatlan "kelléke" volt hazánkban is. 

Ha utaznál vagy csak álmodoznál, esetleg imádod a szép fotókat nézegetni, ne hagyd ki a galériánkat, mert tényleg elképesztő fotók várnak rád! 

Brugge kétségtelenül Európa mesevárosai közé tartozikForrás: Boredpanda

 

 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!