Sarka Kata az ünnepek alatt is fitt marad: Így csinálja!

karácsony Sarka Kata futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos anyuka szereti megélni a karácsony minden örömét, ilyenkor eszébe sincs diétázni. Nemrég elárulta, ő hogyan éri el, hogy ne szaladjon fel rá jópár pluszkiló, és mesélt ünnepi szépségtrükkjeiről is. 

Kata számára az ünnepi időszak mindig elég sűrű, és ami az étkezést illeti, a nagyon tudatosan élő anyuka ilyenkor szeret magának mindent megengedni. Imádja a házi sütiket, az édes falatokat, és ezekről nem szeretne lemondani. Persze a mozgást nem hanyagolja el: a napi 40 perc futás ugyanis sokat segít számára abban, hogy ne szaladjon fel rá néhány pluszkiló az ünnepek alatt.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata egyébként jövőre ismét csúcsformába szeretne lendülni: januártól ismét keményen edz és diétázik majd, mert jövőre is szeretne egy neves fitneszversenyen bizonyítani.

A csinos anyuka a szépségápolásra is odafigyel; elárulta, hogyan készül a szentestére.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

,,Fodrászhoz igyekszem elmenni az ünnep hetében, a gyerek mellett azonban nincs sok időm magamra. Én abban hiszek, hogy ha folyamatosan ápoljuk a bőrünket, akkor nem kell semmi extra dolog ilyenkor sem. Karácsonykor többnyire natúr sminket készítek magamnak, egy kis tusvonallal, rúzzsal, szilveszterkor azonban mindent lehet. Alapvetően nem szeretem a csillogó sminkeket, az év végi bulit azonban el sem tudom képzelni csillámporok nélkül" – mesélte a Life.hu Sztárszerzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.