Miss Mood: Így lehetsz hosszú csizmában szexi - Videó

Forrás: Polyák Attila -
fashion week trükk hosszú csizma videó Miss Mood öltözködés tipp Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Miss Mood sokak mumus ruhadarabjával, a hosszú combcsizmával mutat különböző szetteket, hogy bizonyítsa: kötelező darab minden nő ruhatárában. Az énekesnő hölgytársainak is szívből ajánlja, hogy viseljék bátran, mert bárkit magabiztossággal ruház fel.

Forrás: Polyák Attila

Miss Mood 5 szettet mutat be, melyeknél a klasszikus párosítás mellett a színes és extra darabok is méltó helyet kapnak. Miss Mood a színes hosszú csizmákat azért ajánlotta különösen, mert tökéletesen feldobják a téli szetteket, így életet csempészhetünk a megjelenésünkbe.

Legyen feltűnő vagy az örök fekete, egy a lényeg: a hosszú combcsizmának helye van a téli lábbelik között. Ha eddig féltél, vagy kételyeid voltak a hosszú csizmákkal, Miss Mood szettjei biztosan meggyőznek az ellenkezőjéről.

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.