Egyszerre kényelmes és nőies - Hogyan öltözködjünk kompromisszumok nélkül?

fashion week magassarkú Sápi Vivi nőiesség Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőies, mégis kényelmes öltözködés sok nőnek okoz fejtörést. A nők nagy része úgy gondolja, hogy választania kell a kényelem és a nőiesség kihangsúlyozása között. Sápi Vivi most néhány egyszerű, de nagyszerű szettel megmutatja, hogy nem is olyan lehetetlen küldetés ez.

Sápi Vivi a Kon-tour műsorában négy összeállítást is megmutat, amelyekben igazán nőiesnek érezhetjük magunkat, és nem is kell kopromisszumot kötnünk kényelem és nőiesség között.

Vivi már rögtön az első összeállításban megmutatja, hogy nem csupán tűsarkúban lehet valaki nőies, és még azt is elárulja, hogy az igazán kényelmes magassarkú titka a vastagabb sarok.

Kon-Tour verkfotózás Forrás: Polyák Attila

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejtőzik, így nem meglepő, hogy a kiegészítőkön is sok minden múlik. Bármilyen összeállítást fel lehet dobni egy-egy csajosabb órával, fülbevalóval vagy nyaklánccal.

Vivi az általa összeállított szetteknél még a variálhatóságra is odafigyelt, mind a négy szettnél megtalálható valami, amit egy előző öltözetből emelt át, így pluszként azt is megmutatja, hogy ahhoz, hogy minden nap jól nézzünk ki, nincs szükségünk végtelen mennyiségű ruhára és kiegészítőre.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.