Az alkohol és a drogok fogságába került az egykori tinisztár

gyereksztár alkohol Haley Joel Osment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haley Joel Osment színészi karrierje mindössze négyéves korában kezdődött, amikor az édesanyja egy bevásárlóközpontba ment, ahol épp tehetségkutatót tartottak.

Haley még abban az évben szerepelt az ABC csatorna sorozatában, a Thunder Alleyben. Aztán 1999-ben a Hatodik érzék című filmben főszerepet kapott Bruce Willis mellett. Játszott A jövő kezdete és az A. I. - Mesterséges értelem című sikerfilmekben is. Ekkor már az egyik vezető fiatal színész volt a Hollywoodban. Oscar-díjra is jelölték, és a kritikusok egyik kedvence lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Haley Joel Osmentnek óriási jövőt jósoltak a szakmabeliek, hiszen a fiú sokak szerint őstehetség. De ifjú kollégáihoz hasonlóan már korán az alkohol rabságába került. 19 évesen részegen balesetet okozott nem messze az otthonától, ezért három év próbaidőre és 60 nap elvonókúrára ítélte a bíróság, emellett látogatnia kellett az anonim alkoholisták gyűléseit is. A 23 éves színésznek három év kiesést okozott ez a malőr, de most úgy hírlik, idén visszatér a szakmába, és elkezdi forgatni legújabb filmjét - tudtuk meg a Blikkből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.