Ezt senki sem gondolta volna! Szívtipró lett a Harry Potter-filmek csúfsága

szívtipró Harry Potter és a Halál Ereklyéi Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter-filmek fiatal sztárjai a szemünk láttára cseperedtek fel - a legcsúnyább szereplőből pedig sármos férfi lett!

A mese rajongói minden bizonnyal emlékeznek még, milyen ronda fiúcska volt a Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis. Most azonban, tíz évvel az első forgatási nap után Matt lett a filmsorozat legszexisebb sztárja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykor duci, kerek arcú, lapátfogú és bilifrizurájú kissrác ma szinte felismerhetetlen. Persze a sorozatban az akkor még nem túl szép gyereket a figura miatt még jobban elcsúfították: sárga műfogat és a sajátjánál két számmal nagyobb lábbelit kellett viselnie - a Harry Potter és a Halál ereklyéinek premierjén ezért sem ismerték fel őt könnyen a rajongók. A premieren fekete öltönyt viselt a tinisztár, akit csodaszép barátnője, Shinead Husband kísért el. Ez volt aztán az átváltozás - és még varázspálca sem kellett hozzá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.