Kreatív karácsony - Töltsd másképp az ünnepet!

buli karácsony utazás program szabadidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél idén karácsonykor valami egészen szokatlan vagy kreatív elfoglaltságot? Ne töprengj tovább!

1. Jótékonykodj

A karácsony az öröm és a szórakozás ünnepe, de élnek olyan emberek is körülötted, akiknek mindez nem adatik meg. Sok hajléktalan él az utcákon, akiknek szüksége lehet a segítségedre, és elég egy tálca sütemény, vagy néhány adag meleg étel, hogy ők is részesülhessenek az ünnep örömében. A közeli templom elé kitehetsz egy adománygyűjtő dobozt is (ha van hozzá előzetes engedélyed), és az összegyűlt pénzt felajánlhatod egy jótékonysági szervezetnek. Hívd össze a barátokat és a rokonokat, rendezz karácsonyi filmmaratont, és ösztönözd arra őket, hogy minél több olyan dolgot hozzanak magukkal, amit később felajánlhatsz a rászorulóknak. A karácsonyi szezonban rengeteg olyan ajándékra is szert tehetsz, amire tulajdonképpen nincs szükséged, ezeket is eladományozhatod, vagy kérhetsz ajándékot a hátrányos helyzetű gyermekeknek, pl. tanszereket, könyveket és játékokat.

AFP
AFP


Önkéntesként részt vehetsz akár a hajléktalan emberek segítésében vagy a betegek, idősek gondozásában. Az önkéntes munka feltételeiről további részletek: http://www.maltai.hu/

2. Ismerkedj meg más kultúrákkal

belgáknorvégok
Ausztria finneknélAngliának


3. Szervezz különleges házibulit - skandináv módra



4. Ünnepelj az erdőben


Thinkstock
Thinkstock


5. Légy formabontó




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.