Minden idők legnagyobb nőcsábászai - Szexszimbólumok a színpadról

házasság párkapcsolat csábítás színész sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészek mindig különös hatással voltak a csajokra. És a legtöbb rocksztár bizony ki is használja ezt a kivételezett helyzetet. A szuperszexi és kevésbé vonzó hírességek bizony szédítettek, csábítottak, habzsolták a nőket, néha egyszerre többet is. De pontosan ezért rajongunk értük...
1. Rod Stewart

Penny Lancesterrel
Rachel HunteAlana Hamilton


AFP
AFP


2. Robbie Williams

Amikor 1995-ben a Take That feloszlott, lányok millióinak tört össze a szíve. Robbie Williams rajongói azonban fellélegezhettek: a szexi énekes egyedül is folytatta a show-t. Az énekest a tinik szexistenként emlegették, erotikus kisugárzását azonban az idősebb nők sem tagadták. Köztük volt - többek között - Rachel Hunter, Rod Stewart exneje is, akivel Robbie hosszabb ideig randizott. Megfordult az énekes életében sok-sok színésznő is, mint pl. Anna Friel, Joely Richardson, Valerie Cruz és Michelle Trachtenberg, és az ausztrál énekesnő Natalie Imbruglia is. Robbie egy rádióinterjúban azt is bevallotta, hogy egy kivételével az összes Spice Girl megvolt neki. A sztár úgy tűnik, mégis megkomolyodott, ugyanis 2006 óta boldogan él a török-amerikai színésznővel, Ayda Fielddel, 2010-ben pedig össze is házasodtak.

Szeretnél 16 éves lenni?


3. Gene Simmons

Shannon TweedetCherrel, Donna Summers-szel Diana Ross-szal


AFP
AFP


4. Lenny Kravitz

Lenny Kravitzra nem mondhatjuk, hogy a csajok csak a hírneve miatt istenítik. Az énekes magas, izmos, fantasztikus hangja van és nagyon-nagyon jóképű. Lenny kapcsolatai között ott találjuk a brazil szupermodellt, Adriana Limát, Natalie Imbrugliát, Johnny Depp élettársát, Vanessa Paradis-t, Penelope Cruzt, Nicole Kidmant, Kylie Minogue-ot, sőt, Madonnát is. Szép kis lista, ám számtalan hódítása ellenére az énekes eddig még csak egyszer nősült meg, egykori felesége Lisa Bonet színésznő egy leánygyermekkel ajándékozta meg. A most 24 éves Zoé jelenleg színésznőként próbálkozik a showbusiness-ben.

AFP
AFP


5. Justin Timberlake

Justin Timberlake nem az a kimondott rosszfiú, nem kemény rocker, és drogok fogyasztása miatt sem szerepelt még a címlapokon. Az énekes és színész inkább kisfiús arcával veszi le a csajokat a lábáról. Az amerikai Mickey egér show-ban gyerekszínészként kezdte a pályafutását, ahol exkedvese, Britney Spears is, majd jött az N'Sync, és a felfelé ívelő szólókarrier. Első barátnője a Black Eyed Peas Fergie-je volt, őt követte a már említett pophercegnő, majd az első feleségjelölt, a Justinnál 10 évvel idősebb Cameron Diaz, és jelenlegi párja Jessica Biel. Justin és Jessica kapcsolata finoman fogalmazva is viharos, hiszen a két sztár hol eljegyzi egymást, hol elátkozza a másikat - és közben mellékszereplők is feltűnnek a drámában, mint Rihanna, Scarlett Johansson, Olivia Wilde vagy Mila Kunis. A szexi sztár be is vallotta, hogy korábban sem volt éppen visszafogott a csajozás terén.

AFP
AFP


6. Bill Wyman vs. Mick Jagger

Sex, Drugs & Rock 'n' Roll - a Rolling Stones tagjai pontosan így éltek a 70-es években. A ma már nagypapakorú zenészekről ma senki nem mondaná meg, hogy nagykanállal falták a nőket. Bill Wyman, a Stones basszusgitárosa volt állítólag a legnagyobb nőcsábász a bandában, ő több hódítással büszkélkedhet, mint társai összesen. A gitáros több évtizedes házasságát rúgta fel a tinédzser Mandy Smith kedvéért. Amikor a lány 18 éves lett, össze is házasodtak, de a szerelem csak két évig tartott, és elváltak. Hab a tortán: Bill fia, Sean, feleségül vette Mandy anyukáját, az ifjú férj 30 éves, a kevésbé ifjú ara 46 éves volt akkoriban. Bár Billy Wyman nyomába sem érhetett, Mick Jagger, a Rolling Stones énekese sem lazsált, ha csinos csajok voltak a közelben. Jagger többek között a francia first lady-t, Carla Bruni-Sarkozyt is meghódította fénykorában, de járt Angelina Jolie-val is. A nőcsábász állítólag a pasikat sem vetette meg, David Bowie-val és Andy Warhollal is randizott. Gyerekek számában Jagger azonban maga mögé utasította az egygyermekes Wymant, neki hét gyermeke született. Egy az első feleségétől, Bianca Pérez-Mora Macías-tól, négy Jerry Halltól, és kettő házasságon kívül.

AFP
AFP

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.