Újabb masszőr pereli Travoltát szexuális zaklatás miatt

John Travolta masszőr szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb masszőr csatlakozott a John Travolta elleni szexuális zaklatási ügyhöz. A keddi bírósági beadvány szerint a sztár a magához rendelt második férfi masszőrt is egy hotelszobában molesztálta.

A második panaszos sem fedte fel valódi nevét, szexuális zaklatási ügyekben erre lehetőséget adnak a helyi törvények. A John Doe 2. álnéven szereplő masszőr a bírósághoz benyújtott iratokban azt állítja, hogy Travolta január 28-án rendelte fel atlantai hotelszobájába, ahol a lábát dörzsölgette, megérintette a nemi szervét és szexuális aktust kezdeményezett vele.

AFP
AFP

A második panaszos vallomása egybevág a John Doe 1. néven jelzett texasi masszőrével, aki múlt héten fordult bírósághoz, azzal vádolva a színészt, hogy amikor január 16-án a Beverly Hills Hotelben foglalt szobájába rendelte masszázsra, szexuálisan zaklatta őt. Martin Singer, az 58 éves hollywoodi sztár ügyvédje ugyanolyan "abszurdnak és nevetségesnek" nevezte az újabb vádat, akárcsak az előzőt. A felperesek képviselője, Okorie Okorocha ugyanakkor további panaszosok jelentkezésére számít, s mint hangsúlyozta: minden "áldozat" ügyében eljár, "nem fél szembeszállni" Travoltával. A sértettek azért nem fordultak korábban a rendőrséghez - magyarázta az ügyvéd -, mert azt gondolták, hogy úgysem hinnének nekik.

Forrás: MTI

Tipp! Nézd meg az idei Fonogram-díj nyerteseit. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.