Így vált a 86 éves spanyol Alba hercegnő a legcsúnyább hercegnővé a világon - videó

Alba hercegnő Spanyolország videó átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol Alba hercegnő külsejét illetően sokszor kapott már hideget-meleget, pedig a 86 éves asszonynak nem volt mindig ilyen rémisztő az arca. Számtalan plasztikai műtéte révén vesztette el vonásait, ami az alábbi videóban jól nyomon követhető: 21 éves korától látható az egykor bájos arcú hercegnő megcsúnyulása egészen napjainkig.

Alba hercegnő az egyik legvagyonosabb spanyol asszony, rengeteg kastélya, hatalmas földjei és értékes műkincsgyűjteménye van. Vagyontárgyait olyan felbecsülhetetlen értékek alkotják, mint például Goya, Velazquez és Tiziano képeinek gyűjteménye, a Don Quijote első kiadása, vagy éppen Columbus első térképe Amerikáról. Mindemellett ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinői címmel rendelkezik. A 86 éves hercegnő szenvedélyesen rajong a flamencóért, a költészetért, a festészetért, a lovakért, a bikaviadalokért és a plasztikai sebészeti beavatkozásokért is.

Senki sem élvezhet olyan privilégiumokat a világon, mint a spanyol Alba hercegnő, neki ugyanis nem kell letérdelnie a pápa előtt, és ha úgy tartja kedve, akár lóháton is bevonulhat a sevillai katedrálisba. A hercegnő a szerelemben is sikeres, ugyanis 2011 októberében ment hozzá harmadik férjéhez, a nála 24 évvel fiatalabb Alfonso Diezhez. Alba hercegnő egyedül a külsejét illetően nem nevezhető szerencsésnek, az 1926-ban Madridban született asszony számtalan plasztikai műtéte révén vonásait teljesen elvesztette, arca pedig a felismerhetetlenségig átalakult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.