Hatalmas eljegyzési gyűrűt villantottak a világsztárok

eljegyzés gyűrű Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban két világhírű Jennifer nevű sztár ujján is gigantikus méretű gyűrűket fedeztünk fel.

Jennifer Lopez és a nála sokkal fiatalabb táncos, Casper Smart kapcsolata bizonyára nagyon komoly, hiszen a dögös világsztár ujján a minap egy óriási gyémántgyűrű tündökölt. Az ékszert nem lehet nem észrevenni, és már csak az a kérdés, a táncos Caspernek honnan volt ennyi pénze? A sztár nemrég egy interjúban elárulta, hogy ő minden munkatársának - így a háttértáncosként dolgozott Casper Smartnak - rendesen fizet a munkájáért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miss Lopezénál csak Jennifer Aniston gyűrűje elképesztőbb, amelyet a napokban láthattunk először. A szőke színésznő ujján mostanában egy nyolckarátos gyémántgyűrű díszeleg, ami akkora, mint a sztár ujjának a fele. A szépséget augusztusban kérte feleségül kedvese, Justin Theroux, és már alig várjuk, mikor láthatjuk Jent menyasszonyként. A gyűrűről készült képet itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.