Milo Ventimiglia forgatás Menton Nicole Kidman hercegnő Grace Kelly életrajzi film Franciaország mozi Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman kapta meg a tragikus sorsú Grace Kelly szerepét a 2014-ben mozikba kerülő produkcióban.

A készítők nem életrajzi filmre gondoltak, sokkal inkább egy olyan alkotásra, amely azt az időszakot mutatja be, amikor Monaco összetűzésbe került Franciaországgal. 1962-ben ugyanis a hercegnő mindent megtett azért, hogy megóvja országát a puccstól, és többször Grace diplomáciai érzékének köszönhetően rendeződtek a viszonyok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kidmannél megfelelőbb szépséget nem is választhattak volna a szerepre - állítja a mozifilm egyik készítője. A sztár ugyanis bájos, alkata királynői és több kosztümös alkotásban is bizonyította már tehetségét. A forgatás egyébként már javában zajlik a franciaországi Mentonban, Nicole pedig úgy tűnik, tökéletesen bevált. Rövid, göndör szőke haját kendővel, arcát napszemüveggel takarják el, és gyöngysort visel, így pedig valóban olyan, mint a néhai hollywoodi sztár. A produkció körülbelül 30 millió dollárba kerül, sztárjai pedig Kidman mellett Tim Roth, Parker Posey és Milo Ventimiglia lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.