Álomsztorik:sztárok első szerelmük oldalán

Bono színésznő Eric Bana párkapcsolat színész Jon Bon Jovi szerelem Mark Zuckerberg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnénk azt hinni, hogy Hollywood és a boldogság kéz a kézben jár, de szinte már nem telhet el úgy nap, hogy ne kerülnének címlapra újabb sztárválásokról szóló hírek. Ha elvétve is, de léteznek a showbizniszben olyan történetek, ahol a szereplők nem akarnak megválni az első szerelem emlékétől, és már hosszú évek óta kitartanak egymás mellett.

1. Bono és Ali Hewson

Sokak szerint övék a szórakoztatóipar legstabilabb házassága, s bár többször keringtek pletykák vad bulizásokról és kicsapongásokról, a pár sikeresen kezeli a magánéleti problámákat immár három évtizede. A bájos és csendes tinilányt az éles szemű Bono már az első nap kiszúrta a középiskolában, és Alison iránti rajongását mi sem bizonyítja jobban, hogy a zenészt több dal, köztük a híres "The Sweetest Thing" megírására inspirálta. Az együttes életrajzírója szerint Ali a legjobb dolog, ami Bonóval történhetett, s bár az ír üzletasszony elismeri, hogy a U2 frontemberével nem volt mindig könnyű az együttélés, a gyermekkori emlékek a mai napig éltetik szerelmük lángját. "Ha ismered a másik emlékeit, akkor pontosan tudod, hogy milyen ember belül, és ha együtt léptek a felnőtté válás útjára, az a legerősebb dolog, ami egy kapcsolatot igazán összekovácsol" - nyilatkozta Alison.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

A világ legnagyobb közösségi oldalának alapítója 10 évvel ezelőtt egy harvardi egyetem bulin a mosdó előtt ismerkedett meg feleségével. Zuckerberg cseppet sem vonzó férfi, ám busás vagyona miatt a nők körében igazi szexszimbólumnak számít, ezért kedvese semmit nem bízott a véletlenre. Romantikus párkapcsolatuk ellenére a kínai származású Chan nem hagyta, hogy Mark fejébe szálljon a dicsőség, és házasságkötésük előtt szigorú szabályokat fektetett le, beleértve, hogy férje milyen gyakran találkozhat a barátaival, és hetente minimum 100 perc szabadidőt kell vele töltenie. A gyermekorvosként végzett Priscilla azt posztolta ki a közösségi oldalán, hogy fontos döntéseknél úgy közelítik meg a problémákat, mint egy csapat, és arról is említést tett, hogy a hétköznapokban az olyan "egyszerű dolgokat" élvezik, mint az evezés, a kutyasétáltatás vagy a főzés.

Forrás: Facebook/Priscilla Chan
Forrás: Facebook/Priscilla Chan

3. Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

Egy rocksztár, aki ugyanazzal a nővel él együtt több mint 24 éve? Lehet, hogy nehéz elhinni, de Jon Bon Jovi az élő példa arra, hogy a zenészek nem csak szörnyű és csapodár férjek lehetnek. 1989-ben az akkor 27 éves énekes titokban megszökött a banda amerikai turnéjáról, hogy összeházasodhasson középiskolai szerelmével egy Las Vegas-i kápolnában. A jóképű híresség nem szívesen nyilatkozik magánéletéről, de egyszer kifecsegte, hogy felesége független, határozott és rendkívül erős személyisége rádöbbentette arra, hogy a nők sokkal okosabbak, mint bármelyik férfi, és ők uralják a világot. A példás családapa hírében álló színész érthetetlen divatnak tartja, hogy a mai fiatalok többször házasodnak, mert szerinte a titok abban rejlik, hogy első alkalommal kell jó üzletet csinálni. "Ha most történetesen Angelina Jolie-val találkoznék, soha nem venném el" - mondta a rocker.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Eric Bana és Rebecca Gleeson

A sármos ausztrál színész nem igazán ismert komikus szerepeiről, de ez csak a képernyőre igaz, mert a közeli ismerősök szerint elképesztően jó humora van. A München sztárja 1996-ban elnyerte az "Év agglegénye" címet és a vele járó ingyenes utazást New Yorkba, ahová magával hívta Ausztrália főbírájának lányát, Rebeccát, ezzel pedig hivatalosan is véget ért számára a szinglilét. Eric Bana 1997-ben vette feleségül a gyönyörű újságírónőt, és hiába játszott egy sereg csinos hölggyel a filmvásznon, mindvégig hű maradt régi szerelméhez. A 45 éves színész azt állítja, hogy kapcsolatuk motorja a humor és a kémia."A feleségemmel nagyon-nagyon szeretjük egymást, és egész nap viccelődünk. Ezt nem úgy értem, hogy idétlenül kuncogunk, hanem igazán nevetünk. Szerintem a legfontosabb dolog, hogy egy nő legyen szórakoztató, és ezt a tanácsot szoktam adni azoknak a barátaimnak, akik házasságon törik a fejüket."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Elizabeth Banks és Max Handelman

A sztár akkor találkozott először író és producer férjével, amikor 1992-ben megkezdte tanulmányait a Pennsylvania Egyetemen. Tíz évvel később Handelman egy váratlan javaslattal rukkolt elő, és azt mondta a gyönyörű színésznőnek, hogy ennyi idő után tartozik neki egy meglepetéssel. A pár 2003-ban házasodott össze, és több sikertelen lombikprogram után úgy döntöttek, hogy béranyát bíznak meg első gyermekük kihordásával. Legjobb barátnője Sarah Jessica Parker átérezte a színésznő fájdalmát, és mindenben támogatta, hiszen az ő ikreit is béranya szülte. Elizabeth nemrégiben elárulta a hosszú és boldog házasság titkát: imád egyedül utazni, vagy a barátaival tölteni egy hétvégét, és szerinte a távolság csak erősíti a szerelmet, de azt is bevallotta, hogy nem tudja elképzelni az életét a családja nélkül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Snoop Dogg és Shante Broadus

A gangsta rap királya a gimiben elnyerte a legdögösebb csaj szívét, akit 1997-ben vezetett oltár elé. A sztár úgy jellemezte házasságát, hogy az olyan, mint egy hullámvasút, és bevallotta, hogy kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert lépten-nyomon megcsalta a gyönyörű Shantét. A 41 éves előadóművész tavaly egy hosszabb jamaicai zarándokúton vett részt, és utólag azt nyilatkozta, a rasztafári vallás mentette meg házasságát, és adott számára egy teljesen új, családcentrikus szemléletet. A spirituális utazás kinyitotta a rapper "harmadik szemét", aki saját állítása szerint soha nem volt jó férj, és túl hosszú ideig élte a gyerekes gengszteréletet. A lelki újjászületésnek köszönhetően a rapper határozottan jobb férjjé, jobb apává és minden értelemben sokkal jobb emberré vált, aki most pontosan tudja, milyen egy igazi férfi, és mit jelent az igazi szerelem.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Milliomosok és fiatalok - ők a leggazdagabb sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121120-szorakozas-mozi-program-gazdagok-es-fiatalok-ime-a-legjobban.htmlSztárok szépséghibával: a lyuk is lehet szexi!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121109-szorakozas-mozi-sztarok-akiknek-res-tatong-a-fogaik-kozott.html"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.