Búcsú és zokogás a Nemzeti Színház színpadán

búcsú Kulka János társulat taps közönség Stohl András Alföldi Róbert transzparens színészek Nemzeti Színház Mephisto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 22-én, szombaton este tartotta búcsú előadását az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház és társulata. A színészek a Mephisto című darabbal búcsúztak szeretett közönségüktől, akik húsz percen keresztül állva tapsolták meg a művészeket.
Az RTL Klub kamerája is jelen volt a megható és emlékezetes pillanatnál, amikor Alföldi Róbert és társulata némán, sírva állt a színpadon a Mephisto című színdarab előadása után. Alföldi minden színfalak mögött dolgozó kollégát és a nézőtéren ülő színészt is a színpadra hívott, hogy nekik is megköszönje az elmúlt évek munkáját. A közönség pedig állva tapsolt majdnem húsz percen keresztül a művészeknek. A Nemzeti Színházban az évad utolsó napján, június 30-án még egy búcsú gálaestet tartanak, amelyen írók, költők, zenészek, és színészek köszönnek el a Nemzeti Színház elmúlt korszakától.

Könnyek között búcsúzott Alföldi Róberthttp://www.life.hu/life/galeria/20130624-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-volt-igazgatoja-konnyek-kozott-bucsuzott.htmlEzért lett mentor Alföldi Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130601-alfoldi-robert-az-xfaktor-2013-mentora-nyilatkozott-a-musorrol.htmlMegfenyegették Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/szorakozz/20120329-megfenyegettek-alfoldi-robertet.htmlKockás hasú szuperhős lett a színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-aaron-taylor-smith-a-haver-film-szinesze-kockas-hasat.htmlSzínházat vált Kulka Jánoshttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-kulka-janos-szinesz-a-katona-jozsef-szinhazba-szerzodik-a-nemzetibol.htmlKulka Jánost kizavarták, mert rágózott Stohl tárgyalásánhttp://www.life.hu/legykepben/20110621-stohl-andras-ugyeben-iteletet-hirdetnek.htmlLelépett a tárgyalásáról Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130524-stohl-andras-szinesznek-birosag-ele-kellett-allnia-a-bortonpokol-cimu.htmlNem változtatott hedonista életén Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20121220-stohl-andras-szinesz-nem-valtoztatott-hedonista-eleten-tovabbra-is-habzsolja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.