Kelly Osbourne Pharrell Williams Jimmy Kimmel hosszúság rekord Jamie Foxx videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pharrell Williams Happy című számához készült videó lett immár hivatalosan a világ leghosszabb klipje.

Elkészült a világ leghosszabb klipje, amelyben a többszörös Grammy-díjas Pharrell Williams táncolja körbe Los Angelest.

Forrás: http://24hoursofhappy.com/

A Happy című számhoz készített videó egy teljes napot ölel fel, és olyan sztárok bukkannak fel benne, mint Kelly Osbourne, Jimmy Kimmel vagy Jamie Foxx. A Yoann Lemoine rendezte videót ide kattintva nézheted meg. Ki az, aki végig kitart?

A világ legrosszabb videoklipjehttp://www.life.hu/szorakozz/20131018-ime-a-vilag-legrosszabb-videoklipje.htmlKülföldi klipek, amiket nálunk forgattakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131018-emlekezetes-kulfoldi-videoklipek-amelyeket-budapesten-forgattak.htmlSoványra retusálták Britney-t új klipjébenhttp://www.life.hu/szepulj/20131016-britney-spears-amerikai-popenekesnot-durvan-lefogyasztottak-legujabb-klipjeben.htmlErotikus klipet forgatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131009-erotikus-klipet-forgatott-az-xfaktor-mentora-toth-gabi.htmlPajzánkodásba torkollott a videokliphttp://www.life.hu/szeress/20130409-lifenight-szexbe-torkollott-nicki-minaj-enekesno-es-lil-wayne-rapper.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.