autóverseny Justin Bieber letartóztatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetés, érvényes jogosítvány nélküli vezetés és rendőri intézkedésnek való ellenállás címén vádat emeltek Justin Bieber ellen, akit csütörtök hajnalban értek illegális autóversenyzésen Miami környékén - közölte a Miami Beach-i rendőrség. A kanadai popsztár akár fél évet is kaphat.

A CNN amerikai hírtelevízió szerint Biebert egy miami börtönbe szállították azt követően, hogy megbukott a rendőrségi józansági teszten. Bieber elismerte, hogy "fogyasztott valamennyi alkoholt, marihuánát szívott, továbbá vényköteles gyógyszert is fogyasztott".

Forrás: NORTHFOTO

Bieber egy sárga Lamborghinit vezetett, és egy piros Ferrarival versenyzett Miami Beach egyik lakónegyedében, amikor a rendőrök megállították. A két gépkocsi a megengedett óránkénti 48 kilométeres sebességet jócskán, mintegy kétszeresen túllépte - tette hozzá a rendőrfőnök.
Nemcsak Biebert tartóztatták le, hanem a Ferrari vezetőjét is, aki Bieber barátja. Khalil Sharieff énekes ellen befolyásoltság alatti vezetés címen emeltek vádat.

Más ügyben is rendőrségi vizsgálat folyik Bieber ellen, Opa-locka floridai város rendőrsége azt vizsgálja, hogy két rendőre biztosított-e engedély nélküli kíséretet a 19 éves énekes számára hétfő éjszaka, amikor egy magángépen megérkezett a város repülőterére. Azt is vizsgálják, hogy a rendőrök elkísérték-e őt egy Miami Gardens-i sztriptízbárba - közölte David Chiverton, a városvezetés szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.