Angelina Jolie félelmetesen gonosz

film Csipkerózsika család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie félelmetesen gonoszan került egy magazin címlapjára.

A színésznőnek az Entertainment Weekly címlapján semmi köze ahhoz a gyönyörű nőhöz, aki az Oscar-gálán tündökölt Brad Pitt mellett. A Maleficent című Csipkerózsika-feldolgozásban ő alakítja a gonosz tündért - magyar nevén Demonát. A 38 éves világsztár interjút is adott a magazinnak, amelyben hosszasan mesél melleltávolításáról. A sztár 2013 februárjában távolíttatta el mindkét mellét, amely után - mint mesélte - rengeteg támogatást és kedves üzentet kapott.

Forrás: http://popwatch.ew.com/

A filmben egyébként szerepel majd Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya, Vivienne is, aki a kis Csipkerózsika (Aurora) hercegnőt alakítja. Az ok prózai: egyik gyerekszereplő sem mert közel menni a félelmetesre maszkírozott Angelina Jolie-hoz, kivéve a tulajdon kislányát. Sőt, az egyik fia, Pax is ijedten szemlélte édesanyját a kosztümben. Angelina nem értette, miért fut el a gyerek; azt hitte csak viccel - egészen addig, míg a kissrác el nem sírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.