színésznő film szórakozás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Walt Disney Maleficent című Csipkerózsika-feldolgozásának forgatása Angelina Jolie-val az egyik főszerepben.



Forrás: Disney
Forrás: Disney

A három dimenzióban készülő Maleficent a jól ismert Grimm-mesét dolgozza fel a Csipkerózsikát megátkozó gonosz tündér - magyar nevén Demona - szemszögéből. Azt a történetet látják majd a nézők, amelyből kiderül: mi keményítette meg annyira a tündér szívét, hogy megátkozza az újszülött Aurora hercegnőt.

A látványosnak ígérkező produkció Robert Stromberg rendezői bemutatkozása. A debütáló direktor korábban az Avatar és az Alice Csodaországban című filmek díszlettervezőjeként két Oscar-díjat is begyűjtött.

Jolie a film főproducereként is közreműködik a munkában. A film bemutatóját 2014 márciusára tűzték ki. A Disney stúdió 1959-ben mutatta be klasszikus Csipkerózsika-rajzfilmjét.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.