Brad Pitt és Angelina Jolie 10 év után újra együtt

Forrás: AFP -
Brad Pitt közös munka film forgatás pmsza Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2005 emlékezetes év volt a világ két legszebb színésze számára: Angelina Jolie és Brad Pitt akkor szerettek egymásba a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Közel tíz év elteltével ismét együtt állnak a kamerák elé.

Hollywood álompárja lassan tíz évvel ezelőtt szeretett egymásba egy forgatáson. A hírek szerint azt tervezik, hogy hamarosan újra együtt állnak a kamerák elé. A JustJared.com azt írja, hogy a forgatás Európában lesz, a forgatókönyvet Angelina Jolie írta, és nincs az az ember, aki ezt a filmet majd ki szeretné hagyni. Ha úgy működik a kémia közöttük, mint a Mr és Mrs Smith forgatásán, akkor valószínűleg ez igaz lesz.

Forrás: AFP

Kíváncsiak vagyunk, vajon a szerelmi életükre hogyan hat majd a közös munka. Az előző forgatás óta ugyanis három közös gyermekük is született. Sőt, nemrég felröppentek a hírek, hogy Angelina Jolie ismét ikreket vár, bár ezt egyelőre nem erősítették meg hivatalos forrásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.