Angelina Jolie és Szandi a magyar anyukák példaképe

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
következetesség Rubint Réka kutatás gondoskodás Angelina Jolie Ördög Nóra türelem felmérés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar anyukák a hazai ismert emberek közül Szandit, Ördög Nórát és Rubint Rékát tartják példás családanyának, míg a külföldi hírességek mezőnyében Angelina Jolie aratott elsöprő győzelmet. 

A magyar anyukák véleménye szerint egy jó anya három legfontosabb tulajdonsága a gondoskodás, a türelem, valamint a nevelés során mutatott következetesség – derült ki a JátékNet.hu webáruház friss kutatásából.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A hírnév egyértelműen nem számít, és az anyagiakat tekintve is mindössze a megkérdezettek hatoda mondta, hogy egy jómódú anyukának egyszerűbb lehet a gyermeknevelés. A többség szerint tehát nem a pénztől lesz valaki jó szülő" – világított rá a felmérés.

A kutatás szerint a magyar édesanyák körében a háromgyermekes Szandi testesíti meg az ideális családanyát. Őt követi az ismét anyai örömök elé néző Ördög Nóra, valamint Rubint Réka, aki szintén három kisgyermeket nevel. A külföldi hírességek közül Angelina Jolie amerikai színésznőre voksoltak a legtöbben, őt egyedül többen nevezték meg ideális anyaként, mint más nemzetközi sztárokat összesen. Angie-t Julia Roberts, Meryl Streep és Heidi Klum követi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.